Samen sta je nooit alleen

Sabine Hoevenaars

Energetisch masseur, Kinder/jongeren coach

Wat betekent dat je de tijd wilt nemen om tot rust te komen tijdens de afspraak. Even de tijd vergeten en tijdloos zijn. De massageruimte nodigt uit tot serene rust en ontspanning. Fijn als je open staat om te verbinden met elkaar op fysiek, energetisch en zielsniveau.

Vaak vinden er gesprekken plaats die van betekenis zijn en worden er zaken aangeraakt om thuis nog eens over na te denken. Ook kunnen er concrete actiepunten zichtbaar worden om mee aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan veranderingen aan (te) brengen voor een gezondere leefstijl voor lichaam en geest.

Het lichaam geeft feilloos aan wat nodig is. IntuĂŻtief masseren en energetisch behandelen heeft een ontspannend effect, voor kinderen en volwassenen. Ik neem je dan ook mee in een ruimte vol persoonlijke aandacht, voel aan wat er op dat moment nodig is en stem af op de ontvanger.

De magie/energie die ik kan overbrengen met mijn handen kun je zelf ook leren. Dit kan middels kleinschalige workshops. Bijvoorbeeld voor ouder & kind, voor partners, gastouders, pedagogisch medewerkers, begeleiders in de gehandicaptenzorg e.d. Op een laagdrempeige manier worden er praktische vaardigheden geoefend op elkaar om thuis/werl mee aan de slag te gaan. Dit gaat altijd samen met een stukje theorie, die je middels een reader mee naar huis krijgt. Toepasbaar de rest van je leven, hoe fijn is dat?

De verbinding/harmonie liefde/aandacht/geduld die ik dagelijks in mijn praktijk toepas neem ik ook mee in mijn privĂ©leven. De verbinding en harmonie met familie/vrienden. De liefde voor wandelen in de natuur, mensen laten glimlachen, het beoefenen van do-in, de aandacht voor het lezen van boeken, het geduld in tuinieren en mandala’s inkleuren.

Voor meer informatie neem eens een kijkje op mijn website of contact me voor een vrijblijvend gesprek.

Warme groet,

Sabine Hoevenaars

Sabine Masseert graag mensen die meegaan in haar energie.