Samen sta je nooit alleen

Joyce Kersten

CranioSacraal therapeut, Fysiotherapeut

Ik ben Joyce, CranioSacraal therapeut en PsychoSomatisch werkend fysiotherapeut van beroep. Binnen mijn praktijk behandel ik vooral mensen met stressgerelateerde klachten zoals: hoofdpijn, burn-out, depressie, slapeloosheid, hyperventilatie, hooggevoeligheid, kaakklemmen, spijsverteringsklachten, PTSS enz. 

In mijn vrije tijd ben ik het liefst in de natuur. Ik ga graag wandelen, recreatief skaten of suppen. Verder geniet ik van kamperen en de zon, dat geeft me vreugde, ontspanning en energie. Ik heb ook veel behoefte aan bewustwording, rust en stilte. Dit zoek ik op in meditatie, yoga, de sauna en creativiteit. Daarnaast houd ik van dansen op blote voeten. Wanneer ik me overgeef aan de muziek met mijn ogen dicht, dan word ik gedanst… Dat is voor mij echt de ultieme manier om tot mezelf te komen.

Op deze wijze ga ik ook te werk tijdens de behandelingen CranioSacraal Therapie. In no-mind en met mijn ogen dicht, maak ik contact met het craniosacrale ritme in je lichaam en voel het vocht stromen door je ruggenmerg. Deze beweging volg ik en nodig het bindweefsel uit om te ontspannen zodat het craniosacrale systeem weer optimaal kan functioneren en je klachten verminderen of verdwijnen. Natuurlijk zijn er ook veel andere behandelmogelijkheden in mijn praktijk zoals: (individuele) opstellingen, triggerpoint therapie, ayurvedische massage, energetische behandelingen en ritmische integrale massage. 

 Ik wil je graag ondersteunen bij je proces, in een sfeer van aandacht, rust en veiligheid. Mensen ervaren mij als betrokken, empathisch, open, respectvol en geduldig. Je bent meer dan welkom om de kracht van subtiele aanraking te ervaren.

Wilt u overleggen wat ik voor u kan betekenen of een afspraak maken? Onderaan deze pagina staan mijn contactgegevens. Kijk voor meer informatie op mijn website; innerflows.nl

 

 

Warme groetjes

Joyce Kersten

Go with the Flow! 

Tel. 06 82 67 62 22

info@innerflows.nl
www.innerflows.nl

Als therapeut ingeschreven bij: