Samen sta je nooit alleen

Daphne Renardus

Spiritueel werker en Coach

Ik ben Daphne Renardus, 49 jaar, moeder van twee volwassen kinderen. Ik ben verpleegkundige van beroep en na de opleiding tot Spiritueel werker begonnen met het vormgeven van mijn praktijk genaamd Krachtveer.

Mijn passie is om mensen te begeleiden bij het ontdekken van allerlei bewuste al dan niet onbewuste aspecten van zichzelf.

Ik werk met Voice Dialogue, Acces Bars, Coaching en Intuïtieve Massage.

Kwetsbaarheid, echtheid en een veilige setting is waar het om mag draaien. Ik vind het belangrijk dat je mag zijn wie je bent en ga graag samen op zoek naar wat helpend kan zijn voor jou. Daarbij is mijn doel om te coordineren en te ondersteunen zodat jijzelf ervaart dat jij eigenaar bent van jouw reis door het leven.

Ik ben als het ware graag je reisgenoot en stippel samen met je een mooie route uit. Bewustzijn krijgen en gewaar worden van keuzemogelijkheden die er altijd zijn is waar ik je graag bij ondersteun.

Mijn talenten liggen op het vlak van:

  • Het creeren van een veilige omgeving waar iedereen zichzelf mag zijn.
  • Spiegelen
  • Patronen ontdekken en inzichtelijk krijgen
  • Sterk intu├»tief / sensitief vermogen gecombineerd met het kunnen vertalen naar begrijpelijke taal
  • Inzicht brengen in dynamieken in en buiten jezelf

Ik ben graag een klankbord voor je.

Rouwverwerking en burn-out zijn levenservaringen die mijn pad hebben verrijkt. Deze ervaringen hebben mij inzicht gegeven en leren omgaan met leven veranderende situaties die ieder mens ergens op zijn levenspad kan tegenkomen. Mijn ervaring als wijkverpleegkundige heb ik aangevuld met eigen levenservaring en het volgen van de opleiding tot Spiritueel werker, een hoop “instrumenten”om een bijdrage te kunnen zijn voor anderen onder andere d.m.v. coaching.

Ik werk o.a. energetisch d.m.v. Acces bars, intuïtief zachte massages en acces bodyprocessen. Voicedialogue (het in gesprek gaan met karakter delen van jezelf). Coaching. Ook geef ik graag workshops op het gebied van bewustzijnsgroei (omgaan met energie, zelfbewustzijn ontwikkelen, creatieve workshops op spiritueel vlak.)

Ook kun je bij Praktijk Krachtveer terecht voor prachtige edelstenen en mineralen.

Ik ontmoet je graag op de reis door jou leven.

Lieve lichtgroet,

Daphne Renardus

Lichtheid is een krachtige keuze